Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Betula Platyphylla Japonica Juice | Japanese White Birch Juice | Betula Platyphylla Japonica Sultys

Kategorija

Drėkikliai

Šaltinis

Betula Platyphylla Japonica Juice, gaunamas iš Japoninės plataus lapo beržo (Betula platyphylla var. japonica), yra vertingas dėl savo sudėtyje esančių bioaktyvių medžiagų. Šio beržo sula išgaunama pavasarį, kai medžio sultyse yra didžiausia maistinių medžiagų koncentracija. Sulčių ekstrakcija atliekama gręžiant nedidelius skyles į beržo kamieną ir surinkant ištekėjusią sultį. Šis procesas reikalauja atidumo, kad nebūtų pažeista medžio žievė ir kad būtų išvengta infekcijų. Gautos sultys yra švelniai apdorojamos, kad išsaugotų savo natūralias savybes, o vėliau naudojamos kosmetikos produktų formulėse.

Paskirtis ir nauda

Betula Platyphylla Japonica Juice kosmetikos pramonėje naudojamas dėl savo hidratacinių savybių. Ši sula yra turtinga amino rūgštimis, mineralais ir antioksidantais, kurie padeda palaikyti odos drėgmės balansą ir stiprina odos barjerinę funkciją. Dėl šių savybių Betula Platyphylla Japonica Juice yra itin vertinamas sausos ir jautrios odos priežiūros produktuose.

Saugumo informacija

Betula Platyphylla Japonica Juice yra laikomas saugiu kosmetikos ingredientu. Jis yra gerai toleruojamas įvairių odos tipų, įskaitant jautrią odą, ir retai sukelia alergines reakcijas. Vis dėlto, kaip ir bet kuris kitas kosmetikos ingredientas, rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą prieš naudojant produktus, kurių sudėtyje yra šios sulos, ypač jei asmuo yra linkęs į alergijas.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai apie Betula Platyphylla Japonica Juice rodo, kad šis ingredientas gali veiksmingai padėti palaikyti odos hidrataciją ir elastingumą. Tyrimai taip pat parodė, kad beržo sula gali turėti antioksidacinių savybių, kurios padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos. Šie tyrimai suteikia mokslinį pagrindą naudoti Betula Platyphylla Japonica Juice kaip efektyvų ingredientą odos priežiūros produktuose.

Tvarumas

Betula Platyphylla Japonica Juice yra gaunamas tvariai, nesulaužant medžių ir nekenkiant jų augimo ciklui. Beržų sulos rinkimas yra sezoninis procesas, kuris neleidžia pernelyg išnaudoti medžio resursų. Be to, šis procesas atliekamas atsakingai, siekiant minimaliai trukdyti natūraliai aplinkai, kurioje auga šie beržai.

Reguliavimas

Betula Platyphylla Japonica Juice, kaip kosmetikos ingredientas, yra reguliuojamas pagal tarptautinius ir nacionalinius kosmetikos produktų saugumo standartus. Europos Sąjungoje šis ingredientas turi atitikti ES kosmetikos reglamentą, kuris užtikrina, kad produktai, pateikiami rinkai, yra saugūs vartotojams. Ingrediento naudojimas taip pat turi atitikti nustatytas koncentracijas ir naudojimo sąlygas, kad būtų išvengta galimų šalutinių poveikių.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa