Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Bifida Ferment Lysate | Bifida Ferment Lysate | Bifida fermento lizatas

Kategorija

Aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Bifida Ferment Lysate yra gaminamas naudojant novatorišką fermentacijos metodą, kurio metu specialios augalinės kilmės medžiagos ir švarus vanduo sukuria palankią aplinką bifidobakterijų kultūroms. Proceso metu šie komponentai transformuojami į amino rūgštis ir peptidus, turinčius teigiamą poveikį odai. Po fermentacijos, gautas produktas yra išvalomas ir apdorotas, siekiant išlaikyti aukštą kokybės lygį ir efektyvumą.

Paskirtis ir nauda

Bifida Ferment Lysate, turintis probiotinių savybių, yra populiarus odos priežiūros produktuose, nes stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo UV spindulių. Jis atlieka svarbų vaidmenį palaikant odos mikrobiomą, o jo antioksidacinės savybės neutralizuoja laisvuosius radikalus, mažina uždegimą ir skatina regeneraciją. Ingredientas yra ypač vertinamas dėl savo raminančių savybių ir efektyvumo mažinant senėjimo požymius, ypač naudingas jautriai odai.

Saugumo informacija

Bifida fermento lizatas yra pripažintas saugiu kosmetikos komponentu ir įrodytas jo teigiamas poveikis odos sveikatai. Jis padeda stiprinti odos apsaugą ir mažinti uždegimą. Dermatologinės analizės patvirtina, kad produktas yra mažai alergizuojantis, tačiau rekomenduojama atlikti odos testą prieš naudojant, siekiant išvengti individualių alerginių reakcijų.

Moksliniai tyrimai

Bifida fermento lizatas yra mokslinių tyrimų objektas, kurie atskleidžia jo gebėjimą stiprinti odos barjerą ir skatinti atsinaujinimą, mažinant neigiamą UV spindulių ir aplinkos teršalų poveikį. Tyrimai, tokių kaip „International Journal of Cosmetic Science“, parodo, kad ingredientas prisideda prie sveikesnės odos būklės, mažindamas jautrumą ir uždegimą. Nepaisant pradinių teigiamų rezultatų, būtina atlikti tolesnius tyrimus, siekiant visapusiškai suprasti veikimo mechanizmus ir ilgalaikį poveikį.

Tvarumas

Nors Bifida ferment lysate yra vertinamas dėl probiotinių savybių, jo gamybos tvarumo aspektai reikalauja atidumo. Žaliavų išgavimas ir fermentacijos procesas gali turėti įtakos aplinkai, ypač jei naudojami neatsinaujinantys ištekliai bei didelės energijos sąnaudos. Tvarios gamybos praktikos, tokios kaip atsinaujinančios energijos ir vandens taupymo metodai, gali sumažinti ekologinį pėdsaką ir prisidėti prie atsakingesnio ingrediento naudojimo.

Reguliavimas

Europos Sąjungoje Bifida Ferment Lysate kaip kosmetikos ingredientas turi atitikti griežtus reglamento (EB) Nr. 1223/2009 reikalavimus, užtikrinančius produktų saugumą, ženklinimą ir pateikimą rinkai. Nors nėra nustatyti konkretūs koncentracijos ribojimai, bet koks produktas, kuriame jis yra, turi būti išsamiai įvertintas dėl vartotojo saugumo. Kitose pasaulio dalyse, pavyzdžiui JAV ar Azijoje, taip pat taikomi reglamentai, kurie reikalauja, kad produktai būtų saugūs ir nepažeistų vartotojų sveikatos.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa