Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Caprylic/Capric Glycerides | Caprylic/Capric Glycerides – Mixture of Caprylic and Capric Triglycerides | Kaprilo/Kaprino Gliceridai

Kategorija

Emulsikliai

Šaltinis

Caprylic/Capric Glycerides yra gaminami iš kokosų aliejaus arba palmių branduolių aliejaus, kurie yra trigliceridų šaltiniai, turintys kaprilo ir kaprino riebalų rūgščių. Šių riebalų rūgščių išskyrimas vyksta per frakcionavimą – procesą, kurio metu aliejus yra šildomas, leidžiant atskirti skirtingo virimo taško komponentus. Po to, naudojant esterifikacijos reakciją, kurioje dalyvauja glicerolis, iš atskirtų riebalų rūgščių yra gaminami kapriliniai/kaprinių gliceridai. Šis procesas ne tik išskiria norimas riebalų rūgštis, bet ir užtikrina, kad galutinis produktas būtų stabilus ir efektyvus kosmetikos pramonėje.

Paskirtis ir nauda

Caprylic/Capric Glycerides naudojami kaip emolientai, kurie padeda odai išlaikyti drėgmę ir suteikia produktams malonų tekstūros pojūtį. Dėl savo lengvos ir ne riebios konsistencijos, šie gliceridai yra ypač vertinami lengvų, greitai įsigeriančių odos priežiūros produktų formulėse. Be to, jie padeda gerinti aktyviųjų ingredientų prasiskverbimą į odą, todėl yra naudojami kaip nešikliai įvairiose kosmetikos formulėse.

Saugumo informacija

Caprylic/Capric Glycerides yra laikomi saugiais kosmetikos ingredientais. Jie yra hipoalerginiai ir neturi žinomų dirginančių ar sensibilizuojančių savybių, todėl tinka naudoti net jautriai odai. Šie ingredientai yra plačiai naudojami įvairiose kosmetikos formulėse ir yra gerai toleruojami odos, nesukeldami nepageidaujamų reakcijų.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai rodo, kad Caprylic/Capric Glycerides efektyviai padeda išlaikyti odos barjerą ir užtikrinti jos hidrataciją. Dėl savo molekulinės struktūros jie gali prasiskverbti į gilesnius odos sluoksnius, veikdami kaip emolientai ir kondicionieriai. Taip pat yra atlikti tyrimai, kurie patvirtina šių gliceridų gebėjimą gerinti kitų aktyviųjų ingredientų absorbciją, kas suteikia jiems pridėtinę vertę kosmetikos produktų formulavime.

Tvarumas

Caprylic/Capric Glycerides, gaminami iš atsinaujinančių šaltinių – kokosų ir palmių aliejų, rodo tvarumo aspektą. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad palmių aliejaus gamyba gali būti susijusi su miškų naikinimu ir biologinės įvairovės mažėjimu. Todėl pramonėje vis dažniau ieškoma būdų, kaip užtikrinti tvarų ir atsakingą šių žaliavų tiekimą, įskaitant sertifikuotą tvarų palmių aliejų.

Reguliavimas

Caprylic/Capric Glycerides yra reguliuojami kaip kosmetikos ingredientai pagal Europos Sąjungos kosmetikos direktyvas, kurios užtikrina, kad naudojami ingredientai būtų saugūs vartotojams. Jie taip pat atitinka JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) nustatytus reikalavimus, kas leidžia juos naudoti įvairiose kosmetikos formulėse. Šių reglamentų laikymasis užtikrina, kad produktai, kuriuose yra šie gliceridai, būtų saugūs ir efektyvūs vartotojams.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa