Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Ceramide NS | Ceramide NS | Ceramidas NS

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingrediento Ceramide NS šaltinis yra augalinės kilmės. Šis komponentas išgaunamas iš augalų sėklų ar vaisių lipidų per riebalų ekstrakcijos, rafinavimo ir valymo procesą. Po to riebalai chemiškai modifikuojami, atliekant hidrolizę ir reakcijas su kitomis medžiagomis, kad būtų suformuotas ceramidų mišinys, įtraukiant Ceramide NS. Šis ingredientas dėl savo odą drėkinančių ir apsaugančių savybių yra populiarus kosmetikos pramonėje.

Paskirtis ir nauda

Ceramidas NS, taip pat žinomas kaip Ceramidas 2, yra būtinas odos lipidų sluoksnio komponentas, atkuriantis odos barjerą, stiprinantis hidrataciją ir mažinantis transepiderminį vandens netekimą. Jis efektyvus sausos, brandžios ar pažeistos odos produktuose, sumažina uždegimą, skatina epidermio regeneraciją, pagerina elastingumą ir mažina smulkias raukšleles. Reguliarus Ceramido NS naudojimas gali pagerinti odos atsparumą išorės veiksniams ir suteikti komforto pojūtį.

Saugumo informacija

Ceramidas NS, arba N-stearoil sfinganinas, yra saugus ir odai naudingas ingredientas, kuris natūraliai randamas žmogaus odos lipidų sluoksnyje. Jis palaiko barjerinę funkciją ir drėgmės išsaugojimą, yra toleruojamas net jautrios odos turėtojų ir nesukelia dirginimo ar alerginių reakcijų. Tyrimai patvirtina, kad Ceramidas NS atkuria odos barjerą, ypač naudingas sausai ir pažeistai odai, gerina elastingumą ir tekstūrą.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai leidžia teigti, kad Ceramidas NS, arba N-stearoil-sfinganinas, yra veiksmingas atkuriant odos barjerą ir stiprinant hidrataciją. Tyrimai, skelbti ‘Experimental Dermatology’ ir ‘Journal of Dermatological Science’, parodė, kad šis ingredientas stimuliuoja diferenciacijos ir lipidų sintezę epidermyje, mažina transepiderminį vandens netekimą, sumažina uždegimą ir odos jautrumą. Todėl Ceramidas NS yra vertingas komponentas formuluojant produktus sausai, jautriai ar pažeistai odai.

Tvarumas

Ceramidas NS, arba N-stearoilo sfinganinas, yra sintetinis, odai identiškas lipidų komponentas, kuris naudojamas atkurti ir palaikyti odos barjerą. Gamybos procesas apima cheminių medžiagų sintezę, turinčią įtakos aplinkosaugos aspektams resursų išgavimo ir perdirbimo etapuose. Tvarumo požiūriu stengiamasi naudoti atsinaujinančius išteklius, mažinti cheminių atliekų kiekį ir ieškoma būdų, kaip sumažinti neigiamą poveikį aplinkai, tobulinant gamybos procesus ir mažinant šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas.

Reguliavimas

Ceramide NS, žinomas kaip Ceramide 2, yra įvertintas ir reguliuojamas Europos Sąjungoje, įtrauktas į INCI sąrašą pagal reglamentą (EC) No 1223/2009. Nors nėra nustatyta kiekybinių ribojimų, produktai turėtų atitikti ES saugumo ir ženklinimo reikalavimus. Ceramide NS naudojamas ir kitose rinkose, tokiuose regionuose kaip JAV ir Azija, kur privalo atitikti atitinkamus nacionalinius reglamentus ir standartus, o jo naudojimas turėtų būti pagrįstas moksliniais saugumo įvertinimais.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa