Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Copper Tripeptide-1 | Copper Tripeptide-1 | Varis Tripeptidas-1

Kategorija

Aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingredientas vario tripeptidas-1 yra sintetinis peptidas, kuris susidaro iš tripeptido grandinės, į kurią įeina glicinas, histidinas ir lizinas. Vario jonai ir aminorūgštys yra maišomi ir šildomi, inicijuojant cheminę reakciją, leidžiančią sukurti stabilų vario tripeptidą-1. Šis ingredientas gaunamas per kruopščias chemines reakcijas, o chromatografija ir filtravimas užtikrina grynumą. Šis procesas garantuoja aukštą produktų kokybę ir efektyvumą kosmetikos pramonėje.

Paskirtis ir nauda

Vario tripeptidas-1 skatina odos atsinaujinimą ir kolageno sintezę, pasižymėdamas antioksidacinėmis savybėmis. Be to, jis prisideda prie uždegimo mažinimo, skatina elastino bei gliukozaminoglikanų gamybą, kurie yra esminiai odos struktūros elementai. Klinikiniai tyrimai atskleidžia, kad šis ingredientas efektyviai mažina raukšles, didina odos tankį ir elastingumą, todėl yra populiarus senėjimą stabdančiose ir odos atsinaujinimą skatinančiose formulėse. Jis taip pat teigiamai veikia žaizdų gydymą ir plaukų augimo ciklą, dėl ko yra naudojamas ir plaukų priežiūros produktuose.

Saugumo informacija

Vario tripeptidas-1 yra saugus odos priežiūros ingredientas, kurio priešuždegiminės savybės yra svarbios odos sveikatai. Dermatologiniai testai patvirtina, kad šis peptidas paprastai nedirgina odos ir nesukelia alergijos, todėl jis yra laikomas odai draugišku komponentu. Jo naudojimas kosmetikos formulėse ne tik atkuria odos struktūrą, bet ir stiprina apsauginį barjerą, mažindamas išorinių veiksnių poveikį.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai įrodo, kad vario tripeptidas-1 efektyviai veikia odos būklę, stimuliuodamas kolageno ir elastino sintezę, kas padaro odą tvirtesnę ir elastingesnę. Jis taip pat neutralizuoja laisvuosius radikalus ir skatina antioksidacinę apsaugą, o tai yra ypač svarbu kovojant su fotosenėjimu. Nors tolesni tyrimai yra reikalingi norint visapusiškai įvertinti šio ingrediento poveikį, esami duomenys rodo jo potencialą kaip veiksmingą odos priežiūros produktų komponentą.

Tvarumas

Vario tripeptido-1 gamyba gali turėti įtakos aplinkai per išgavimo ir apdorojimo procesus. Nors yra ribota informacija apie natūralių vario šaltinių išgavimo poveikį, svarbu pabrėžti, kad vario išgavimas gali sukelti taršą. Sintetinio peptido gamyba laboratorijose reikalauja cheminių medžiagų, kurios, jei netinkamai tvarkomos, gali neigiamai veikti aplinką. Tačiau ši sintezės forma leidžia efektyviau naudoti resursus ir mažina potencialią žalą ekosistemoms. Tvarumo aspektas apima visą produktų gyvavimo ciklą, įskaitant naudojimą ir šalinimą, siekiant minimalizuoti ekologinį pėdsaką.

Reguliavimas

Europos Sąjungoje kosmetikos ingredientų, įskaitant vario tripeptidą-1, naudojimas yra reguliuojamas pagal Kosmetikos reglamentą (EC) No 1223/2009, užtikrinantį produktų saugumą. Vario tripeptidas-1 turi atitikti bendruosius saugumo kriterijus, o bet kokie konkrečios medžiagos naudojimo apribojimai būtų įtraukti į reglamento priedus. Visi kosmetikos ingredientai, įtraukti į INCI sąrašą, turi būti išsamiai ištirti prieš juos pateikiant rinkai. Tarptautinėje erdvėje, skirtingose rinkose gali būti taikomi saviti reguliavimo reikalavimai, kuriuos nustato vietos teisės aktai ir reguliavimo institucijos, tokios kaip FDA ar KFDA.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa