Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Disteardimonium Hectorite | Disteardimonium Hectorite – Thickening agent | Disteardimonium Hectorite – Disteardimonio hektoritas

Kategorija

Stabilizatoriai

Šaltinis

Disteardimonium Hectorite yra sintetinis polimeras, kuris yra gaminamas iš hectorito molio ir stearino rūgšties. Hectoritas yra natūralus, vandenyje išsipučiantis smektitas molis, kuris dažniausiai yra išgaunamas JAV. Stearino rūgštis, naudojama šio ingrediento gamyboje, paprastai yra gaunama iš augalinių aliejų arba gyvūninių riebalų hidrolizės. Disteardimonium Hectorite gamybos procese, stearino rūgštis yra chemiškai sujungiama su hectorito moliu naudojant jonų mainų metodą, kuris leidžia sukurti stabilų, neaktyvų produktą, naudojamą kosmetikos pramonėje.

Paskirtis ir nauda

Disteardimonium Hectorite yra naudojamas kaip stabilizatorius ir tirštiklis kosmetikos produktuose, tokiuose kaip makiažo pagrindai, kremai ir losjonai. Jis padeda išlaikyti emulsijos stabilumą, užtikrindamas, kad produktas išliktų vientisas ir neatsiskirtų jo komponentai. Be to, disteardimonium hectorite suteikia produktams malonų tekstūros pojūtį, padeda kontroliuoti tepimo savybes ir pagerina aktyviųjų ingredientų paskirstymą ant odos.

Saugumo informacija

Disteardimonium Hectorite yra laikomas saugiu kosmetikos ingredientu. Jis yra įtrauktas į Europos Sąjungos kosmetikos ingredientų sąrašą (CosIng), kuris leidžia jo naudojimą kosmetikos produktuose. Taip pat, šis ingredientas yra įvertintas ir patvirtintas JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) bei Tarptautinio kosmetikos ingredientų nomenklatūros komiteto (INCI). Nors disteardimonium hectorite yra laikomas nealergizuojančiu ir nedirginančiu, visada rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą prieš naudojant naujus kosmetikos produktus.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai apie disteardimonium hectorite dažniausiai susiję su jo efektyvumu ir saugumu kaip kosmetikos ingrediento. Tyrimai parodė, kad šis ingredientas efektyviai stabilizuoja emulsijas ir pagerina produktų tekstūrą, o tai yra svarbu ilgalaikiam kosmetikos produktų efektyvumui ir vartotojų patenkinimui. Be to, buvo atlikti dermatologiniai testai, kurie patvirtino, kad disteardimonium hectorite yra odai nekenksmingas ir neturi jokio žinomo dirginančio poveikio.

Tvarumas

Nors disteardimonium hectorite yra gaminamas iš natūralių ir atsinaujinančių šaltinių, kaip antai hectorito molis ir stearino rūgštis, tvarumo aspektai susiję su šių žaliavų išgavimo ir apdorojimo procesais. Pramonė stengiasi mažinti šių procesų poveikį aplinkai, tačiau vis dar svarbu atlikti tolesnius tyrimus ir optimizuoti gamybos procesus, siekiant sumažinti ekologinį pėdsaką.

Reguliavimas

Disteardimonium Hectorite yra reguliuojamas įvairiose jurisdikcijose, įskaitant Europos Sąjungą ir Jungtines Amerikos Valstijas. ES jis yra įtrauktas į CosIng sąrašą, kuris nurodo leistinas naudojimo sąlygas ir koncentracijas kosmetikos produktuose. JAV šis ingredientas yra įtrauktas į FDA reguliuojamų medžiagų sąrašą, kuris taip pat nustato griežtus naudojimo standartus. Šie reguliavimai užtikrina, kad produktai, kuriuose yra disteardimonium hectorite, būtų saugūs vartotojams ir atitiktų aukštus kokybės standartus.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa