Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Glyceryl Linolenate | Glyceryl Linolenate | Glicerilo linolėatas

Kategorija

Minkštikliai

Šaltinis

Glicerilo linolenato gamyba apima linolo rūgšties išgavimą iš augalinių aliejų, tokių kaip saulėgrąžų ar sėmenų aliejus, naudojant ekstrakcijos metodą. Vėliau linolo rūgštis reaguoja su gliceroliu, sudarant trigliceridą, kuris yra toliau modifikuojamas į glicerilo linolenatą. Šis procesas užtikrina gaminio stabilumą, kokybę ir norimą cheminę sudėtį.

Paskirtis ir nauda

Glyceryl linolenatas yra vertinamas kosmetikos pramonėje dėl savo maitinamųjų ir odos būklę gerinančių savybių. Šis ingredientas efektyviai prisideda prie odos barjerų sustiprinimo, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir padeda palaikyti odos drėgmės balansą. Glyceryl linolenatas taip pat skatina odos ląstelių regeneraciją, todėl yra naudingas gydant odos pažeidimus ir mažinant senėjimo požymius.

Saugumo informacija

Glyceryl linolenatas yra saugus kosmetikos ingredientas, kuris plačiai tyrinėtas ir neturi dirginamojo poveikio ar nesukelia alerginių reakcijų, net jautrios odos atveju. Be to, šis ingredientas padeda išlaikyti odos drėgmės balansą ir gali prisidėti prie odos elastingumo gerinimo. Vis dėlto, rekomenduojama atidžiai stebėti individualų odos atsaką, nes asmens jautrumas gali skirtis.

Moksliniai tyrimai

Tyrimai rodo, kad glyceryl linolenatas gali padėti atkurti odos barjerą, sumažinti transepiderminį vandens netekimą ir pagerinti odos elastingumą bei hidrataciją. Taip pat pastebėta, kad šis ingredientas gali turėti priešuždegiminių savybių ir apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos. Tačiau reikia atlikti papildomus klinikinius tyrimus, siekiant išsamiau ištirti šio ingrediento veiksmingumą ir saugumą įvairių odos būklių kontekste.

Tvarumas

Glyceryl linolenatas, dažnai gaunamas iš augalinės kilmės aliejų, vertinamas dėl savo drėkinamųjų savybių kosmetikoje. Tačiau jo tvarumas priklauso nuo ūkininkavimo ir perdirbimo praktikų. Tvarios žemdirbystės metodai ir ekologiškai atsakingos gamybos praktikos gali padėti sumažinti neigiamą poveikį aplinkai.

Reguliavimas

Glicerilio linolenatas yra reguliuojamas pagal Bendrąją kosmetikos produktų reglamentą (EC) Nr. 1223/2009 Europos Sąjungoje, užtikrinantį, kad visi kosmetikos produktai būtų saugūs vartotojų sveikatai. Kitose rinkose, pavyzdžiui, JAV, kosmetikos ingredientų reguliavimas priklauso nuo JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA), kuri reikalauja, kad produktai būtų saugūs ir žymėjimas būtų teisingas.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa