Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Hydrolyzed Collagen | Hydrolyzed Collagen | Hidrolizuotas kolagenas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Hidrolizuotas kolagenas yra kosmetikos ingredientas, gaunamas iš gyvūninės kilmės šaltinių, dažniausiai iš jautienos ar kiaulienos odos. Proceso metu šaltiniai yra išplauti, išvalyti ir supjaustyti į mažesnius gabalus, o kolagenas išskiriamas naudojant įvairias technologijas. Galutinis produktas yra tiršta skysta medžiaga, kuri turi būti tinkamai filtruota ir valyta.

Paskirtis ir nauda

Hidrolizuotas kolagenas yra mažos molekulinės masės peptidai, gauti iš kolageno, kuris yra pagrindinis baltymas jungiamojoje audinyje. Jis padeda išlaikyti odos drėgmės balansą, mažina raukšlių atsiradimą, skatina odos elastingumą ir tvirtumą bei gali padėti atkurti odos barjerinę funkciją.

Saugumo informacija

Hidrolizuotas kolagenas yra žinomas dėl savo drėkinamųjų savybių ir saugumas odai yra plačiai tyrinėtas. Tyrimai rodo, kad šis ingredientas nealergizuojantis ir nedirgina odos, todėl jis laikomas saugiu įvairių odos tipų produktuose.

Moksliniai tyrimai

Hidrolizuotas kolagenas yra mažų peptidų ir aminorūgščių kompleksas, gautas hidrolizuojant natūralų kolageną. Tyrimai rodo, kad jis gali padėti sumažinti raukšlių atsiradimą, pagerinti odos drėgmės lygį, elastingumą ir kolageno sintezę.

Tvarumas

Hidrolizuotas kolagenas dažniausiai yra gaunamas iš gyvūninių šaltinių, tokių kaip galvijų oda ar žuvų žvynai. Svarbu užtikrinti tvarų žaliavų šaltinių naudojimą ir efektyvų atliekų tvarkymą bei išteklių naudojimą gamybos procese.

Reguliavimas

Hidrolizuotas kolagenas yra reguliuojamas Europos Sąjungos kosmetikos produktų direktyvoje No 1223/2009, nustatančioje bendruosius reikalavimus kosmetikos saugai. Visi ingredientai turi atitikti saugos reikalavimus ir neturėti neigiamo poveikio vartotojų sveikatai. JAV hidrolizuotas kolagenas taip pat yra laikomas saugiu, kai atitinka FDA nustatytus reikalavimus.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa