Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Isopropyl Lauroyl Sarcosinate | Isopropyl Lauroyl Sarcosinate | Izopropilo laurilo sarkozinatas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingrediento Izopropilo lauroilo sarkozinato šaltinis yra sudėtingas cheminis procesas, kuris prasideda nuo lauroilo sarkozinato ir izopropilo alkoholio. Lauroilo sarkozinatas yra išgryninamas iš kokosų aliejaus, o izopropilo alkoholis gaunamas iš propileno ir hidrochloro rūgšties reakcijos. Šie du komponentai yra sujungiami cheminiu būdu, siekiant gauti galutinį produktą – Izopropilo lauroilo sarkozinatą, svarbų kosmetikos pramonės ingredientą su emulsifikavimo ir valymo savybėmis.

Paskirtis ir nauda

Isopropyl Lauroyl Sarcosinate yra švelnus paviršiaus aktyvusis agentas, efektyviai pašalindamas nešvarumus ir riebalus, be odos dirginimo, todėl tinkamas net jautriai odai. Be to, sumažina kitų paviršiaus aktyviųjų medžiagų sukeltą odos išsausėjimą, užtikrindama drėgmės balansą. Dėl lipofilinių savybių stabilizuoja kosmetikos formulę ir pagerina aktyvių ingredientų pristatymą odai.

Saugumo informacija

Isopropyl lauroyl sarcosinate yra laikomas saugiu, tačiau gali dirginti jautrią odą didesnėmis koncentracijomis. Europos Komisijos mokslinis komitetas patvirtino jo saugumą nustatytose koncentracijose, tačiau rekomenduojama stebėti individualų odos atsaką. Kosmetikos gamintojai privalo laikytis koncentracijų ribų ir informuoti vartotojus apie galimus šalutinius poveikius.

Moksliniai tyrimai

Isopropyl lauroyl sarkosinatas yra švelnus odai emulsiklis, galintis išlaikyti odos drėgmės balansą ir turintis stabilumo bei antimikrobinių savybių. Tyrimai rodo jo saugumą, tačiau tolesni tyrimai reikalingi siekiant įvertinti ilgalaikį naudojimą.

Tvarumas

Isopropyl lauroyl sarkosinatas, naudojamas kosmetikos produktuose, gaminamas chemikalų, kurie gali turėti neigiamą poveikį aplinkai. Svarbu atsižvelgti į jo gyvavimo ciklo poveikį gamtai.

Reguliavimas

Isopropyl Lauroyl Sarcosinate reguliuojamas Europos Sąjungoje, nustatant reikalavimus kosmetikos produktų saugai. Konkrečių apribojimų nėra, tačiau ingredientas turi atitikti bendruosius saugos kriterijus, užtikrinant, kad produktai būtų saugūs vartotojams. Kitose rinkose reguliavimas gali būti mažiau griežtas, bet gamintojai privalo užtikrinti produkto saugumą.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa