Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract | Edelweiss Callus Culture Extract | Alpinių leontopodijų kultūros ekstraktas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Leontopodium Alpinum kultūrinių ląstelių ekstraktas yra išgautas iš Edelveiso augalo kamieninių ląstelių naudojant augalinių ląstelių kultūros technologiją. Ekstrahavimo procese augalų ląstelės auginamos maistingoje terpėje kontroliuojamomis sąlygomis, kad skatintų bioaktyvių junginių gamybą. Po to ląstelės yra nuimamos ir apdorojamos, kad išgautų norimą ekstraktą. Ekstrahavimo procesą papildo valymo ir koncentravimo etapai, siekiant užtikrinti aukščiausios kokybės galutinį produktą. Leontopodium Alpinum kultūrinių ląstelių ekstrakto cheminė sudėtis apima įvairius fitochemikalus, tokius kaip flavonoidai, fenolinės rūgštys ir terpenoidai, kurie prisideda prie jo antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių.

Paskirtis ir nauda

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, išgautas iš Alpių edelvaisų audinių kultūrų, yra vertinamas dėl savo antioksidacinių savybių, kurios padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos, skatinti odos regeneraciją ir kolageno sintezę. Šis ekstraktas taip pat gali padėti sumažinti uždegimą ir raminanti odą, todėl yra tinkamas jautrios odos produktams.

Saugumo informacija

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract – augalinės kilmės ekstraktas, gaunamas iš Alpių edelvaisų audinių kultūrų, naudojamas kosmetikoje dėl antioksidacinių savybių ir gebėjimo saugoti odos ląsteles. Jis yra saugus odai, neirritacinis ir nealergizuojantis, todėl tinka jautriai odai. Rekomenduojama stebėti individualią odos reakciją.

Moksliniai tyrimai

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract yra vertinamas dėl antioksidacinių savybių, kolageno sintezės skatinimo ir priešuždegiminių bei raminančių savybių. Tyrimai rodo, kad šis ekstraktas gali efektyviai neutralizuoti laisvuosius radikalus ir sumažinti oksidacinį stresą, prisidedantį prie odos senėjimo.

Tvarumas

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract yra tvarus ingredientas, leidžiantis išvengti natūralių populiacijų eksploatavimo ir potencialaus jų nykimo. Gamybos procesas sumažina poveikį aplinkai ir užtikrina nuolatinį ingrediento šaltinį. Kultūrų auginimas kontroliuojamose sąlygose leidžia išvengti pesticidų ir kitų žalingų chemikalų.

Reguliavimas

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract yra reguliuojamas ES teisės aktuose, siekiant užtikrinti vartotojų saugumą. Visi kosmetikos produktai su šiuo ekstraktu turi atitikti griežtus saugumo reikalavimus ir būti įvertinti saugumo ataskaitoje prieš patenkant į rinką. Kitose rinkose taikomi to regiono kosmetikos produktų saugumo standartai.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa