Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Mangifera Indica Seed Butter | Mango Seed Butter | Mangiferos sėklų sviestas

Kategorija

Minkštikliai

Šaltinis

Mangifera Indica sėklų sviestas, arba mango sviestas, gaunamas iš mangų vaisių sėklų. Gamybos procesas apima sėklų surinkimą, džiovinimą, nulupimą, bei šaltą spaudimą sviestui išgauti. Ekstrakcijos procesas yra kruopštus, kad būtų išlaikytos natūralios sviesto savybės. Galutinis produktas yra baltai gelsvos spalvos sviestas su švelniu, saldžiu aromatu, turtingas riebalų rūgščių ir antioksidantų.

Paskirtis ir nauda

Mangifera Indica Seed Butter, arba mango sviestas, yra vertinamas dėl maitinamųjų ir odos kondicionavimo savybių. Tai ypač naudinga sausai, brandžiai ar pažeistai odai. Antioksidantai, toki kaip vitaminas A ir E, padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, mažina odos senėjimo požymius ir skatina odos atsinaujinimą. Sviestas taip pat turi uždegimą mažinančias savybes, minkština odą, suteikia drėkinimą ir pagerina elastingumą, bei formuoja apsauginį barjerą.

Saugumo informacija

Mango sviestas yra gerai toleruojamas ir mažai alergizuojantis, tačiau atliekant odos jautrumo testą rekomenduojama. Sviestas yra nekomedogeninis, todėl neturėtų užkemšti porų. Saugumas priklauso nuo produkto formulės ir naudojimo konteksto.

Moksliniai tyrimai

Mango sviestas yra turtingas antioksidantais, toki kaip vitaminas C ir E, bei riebalų rūgštimis, kurios minkština odą ir atkuria lipidų barjerą. Dėl šių savybių sviestas yra tyrinėjamas kaip potencialus dermatologinis ingredientas. Uždegimą mažinančios savybės gali būti naudingos gydant odos problemas.

Tvarumas

Mango sviestas yra vertinamas dėl drėkinamųjų savybių, tačiau tvarumas priklauso nuo augalo auginimo ir perdirbimo praktikų. Svarbu tausoti miškus ir mažinti cheminių medžiagų naudojimą. Socialinė atsakomybė užtikrina, kad gamyba neturėtų neigiamo poveikio bendruomenėms.

Reguliavimas

Mango sviestas yra populiarus ingredientas kosmetikoje ir reguliuojamas pagal ES kosmetikos produktų reglamentą. Saugumas yra svarbiausias, todėl visi ingredientai turi būti įvertinti. Tarptautiniai standartai ir reglamentai, pvz., FDA JAV, taip pat turi būti laikomi.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa