Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Mel Extract | Honey Extract | Medžio ekstraktas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingredientas Mel ekstraktas yra gaminamas iš natūralaus medaus. Ekstrakcijos procesas prasideda nuo medaus rinkimo iš bičių šeimų, kuris yra perdirbamas, kad būtų išskirti nešvarumai ir kitos nereikalingos medžiagos. Norint gauti Mel ekstraktą, medus yra praskiedžiamas, išgarinamas, išvalomas, filtruojamas ir cheminiu būdu išskiriama tiksliai norima medžiaga, kuri yra naudojama kosmetikos gamyboje. Šis sudėtingas procesas užtikrina, kad Mel ekstraktas būtų aukštos kokybės ir turėtų maksimalų poveikį odai.

Paskirtis ir nauda

Mel Extract, žinomas kaip medaus ekstraktas, yra vertingas kosmetikos ingredientas dėl savo antibakterinių, priešuždegiminių ir drėkinamųjų savybių. Jame gausu antioksidantų, kurie padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir skatina odos atsinaujinimo procesus. Dėl savo humektantinių savybių, medaus ekstraktas efektyviai pritraukia ir išlaiko drėgmę odoje, užtikrindamas ilgalaikį jos hidratacijos efektą. Be to, medaus ekstraktas gali padėti raminti sudirgusią odą ir skatinti žaizdų bei įbrėžimų gijimą, todėl yra naudingas odos priežiūros produktuose skirtuose jautriai ar probleminei odai.

Saugumo informacija

Medaus ekstraktas (Mel Extract) kosmetikoje vertinamas dėl savo priešuždegiminių, antiseptinių ir drėkinamųjų savybių, tačiau svarbu atkreipti dėmesį į jo saugumą odai. Nors medaus ekstraktas paprastai laikomas saugiu ir netgi naudingu odos priežiūros komponentu, kai kurie žmonės gali patirti alergines reakcijas, ypač tie, kurie yra alergiški medui ar bičių produktams. Rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą prieš naudojant produktus su medaus ekstraktu, ypač žmonėms, linkusiems į odos jautrumą ar turintiems polinkį į alergijas.

Moksliniai tyrimai

Mel ekstraktas, dar žinomas kaip medaus ekstraktas, mokslinių tyrimų srityje vertinamas dėl savo antioksidacinių savybių, kurios svarbios odos senėjimo proceso sulėtinimui ir fotoprotekcijai. Mokslininkai tyrinėja mel ekstrakto polifenolius, kurie gali veikti kaip radikalų surinkėjai ir taip apsaugoti odos ląsteles nuo oksidacinio streso. Atlikti tyrimai rodo, kad medaus ekstraktas gali turėti antimikrobinių savybių, todėl yra naudojamas produktuose, siekiant sumažinti bakterijų augimą ir užkirsti kelią infekcijoms bei išlaikyti odos drėgmės balansą.

Tvarumas

Mel ekstraktas, gaunamas iš natūralaus medaus, pasižymi tam tikromis tvarumo savybėmis, tačiau jo poveikis aplinkai priklauso nuo bičių auginimo ir medaus rinkimo praktikų bei apdorojimo kosmetikos pramonėje. Bičių ūkiai, laikantys tvariųjų žemės ūkio metodų, prisideda prie ekstrakto tvarumo, tačiau neekologiški metodai gali turėti neigiamą poveikį biologinei įvairovei ir aplinkos taršai. Mel ekstrakto apdorojimas kosmetikos pramonėje turi atitikti tvarumo standartus, kad būtų sumažintas neigiamas poveikis aplinkai.

Reguliavimas

Mel Extract, arba medaus ekstraktas, kosmetikos pramonėje panaudojimą reglamentuoja Europos Sąjunga. Pagal ES kosmetikos reglamentą (EC) Nr. 1223/2009, Mel Extract kaip kosmetikos ingredientas turi atitikti griežtus saugumo reikalavimus ir jo kiekiai produktuose turi būti ribojami, kad neviršytų leistinų normų ir nekeliautų grėsmės vartotojų sveikatai. Medaus ekstrakto naudojimas kitose rinkose priklauso nuo vietinių reglamentų, tačiau dažnai orientuojasi į tarptautinius saugumo reikalavimus.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa