Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Palmitoyl Pentapeptide-40 | Palmitoyl Hexapeptide-12 | Palmitoilpentapeptidas-40

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingredientas Palmitoyl Pentapeptide-40 yra sintetinis peptidas, gaunamas iš aminorūgščių, tokių kaip lizinis, treoninas ir glicinas. Proceso metu naudojami aminorūgščių esteriai, kurie reaguojami su kitomis cheminėmis medžiagomis, siekiant sukurti galutinį produktą. Cheminiai procesai, susiję su Palmitoyl Pentapeptide-40 gamyba, yra sudėtingi ir reikalauja aukštos kokybės medžiagų bei tikslių sąlygų, siekiant užtikrinti gaminio efektyvumą ir saugumą naudojant kosmetikos produktuose.

Paskirtis ir nauda

Palmitoyil pentapeptidas-40 yra odos senėjimą lėtinantis ingredientas, skatinantis kolageno ir kitų būtinų odos matricoje esančių baltymų sintezę. Dėl šių savybių jis mažina raukšles, gerina odos elastingumą ir tvirtumą. Be to, palmitoyil pentapeptidas-40 yra lipofilinis, lengvai įsiskverbia į odą, užtikrindamas geresnį aktyvaus komponento poveikį. Naudojant šį ingredientą kosmetikoje, galima tikėtis, kad oda atrodys jaunesnė, lygesnė ir sveikesnė.

Saugumo informacija

Palmitoil pentapeptidas-40 yra sintetinis peptidas, kuris dažnai naudojamas kosmetikos pramonėje, siekiant skatinti kolageno sintezę ir pagerinti odos išvaizdą. Nors šis ingredientas yra laikomas saugiu naudoti kosmetikos produktuose, atlikus toksikologinius tyrimus, buvo nustatyta, kad jis nepasireiškia dirginančiu ar sensibilizuojančiu poveikiu odai. Be to, Palmitoil pentapeptido-40 yra ištirtas dėl galimų alerginių reakcijų, ir esamų tyrimų duomenys rodo, kad jis yra mažai alergizuojantis. Svarbu atlikti odos jautrumo testą, ypač jei yra žinoma alergija ar jautri oda.

Moksliniai tyrimai

Palmitoyl Pentapeptide-40 naudojamas kosmetikos pramonėje dėl galimybės skatinti kolageno ir kitų dermos komponentų sintezę, prisidedant prie odos atjauninimo ir raukšlių mažinimo. Tyrimai rodo, kad šis peptidas veikia kaip signalas odos ląstelėms, paskatinant jas gaminti daugiau kolageno, elastingumo suteikiančių baltymų ir glikozaminoglikanų, būtinų odos drėkinimui ir tvirtumui. Be to, laboratoriniai tyrimai patvirtina, kad Palmitoyl Pentapeptide-40 gali sumažinti uždegiminius procesus odos ląstelėse ir padidinti odos atsparumą UV spinduliams sukeltam pažeidimui.

Tvarumas

Palmitoyl Pentapeptide-40, kaip kosmetikos ingredientas, yra sintetinė peptidų junginys, išvengiantis tiesioginio žalingo poveikio gamtinei aplinkai. Tačiau sintezės metu reikalingi chemikalai ir energija gali turėti neigiamą poveikį aplinkai, jei nėra taikomos tvarios praktikos. Svarbu atsižvelgti į sintetinių medžiagų šalinimą ir jų patekimą į aplinką po vartojimo, kad būtų išvengta taršos rizikos. Tačiau dėl dirbtinio sintezės proceso, yra galimybė kontroliuoti ir optimizuoti gamybos procesus atsižvelgiant į aplinkosaugos reikalavimus.

Reguliavimas

Palmitoyl Pentapeptide-40 yra kosmetikos ingredientas, reguliuojamas Europos Sąjungoje pagal Bendrąjį produktų saugos reglamentą No 1223/2009. Nors konkrečiai ribinių verčių ES reglamentuose nėra išskirta, jis privalo atitikti bendruosius saugumo reikalavimus. Įmonės, gaminančios ar importuojančios kosmetikos produktus, privalo atlikti saugumo vertinimą prieš pateikdamos produktą rinkai. Kitose rinkose taip pat galioja panašūs saugos standartai, reikalaujantys, kad kosmetikos ingredientai būtų ištirti ir patvirtinti kaip saugūs.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa