Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate | Polyglyceryl-3 Beeswax | Poliglicerilis-60 Behenatas-Eikozadiatas

Kategorija

Emulsikliai

Šaltinis

Kosmetikos ingrediento Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate šaltinis yra sudėtingas ir reikalauja kruopščios gamybos procedūros. Šis ingredientas gaminamas iš natūralių žaliavų, įskaitant glicerolį ir riebalų rūgštis, kurios yra išgaunamos iš augalinių aliejų arba riebalų. Vienas iš būdų, kaip gali būti gaminamas Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate, yra reaguojant glicerolį su beheninės rūgšties esteriu, kuris yra išgaunamas iš augalinio aliejaus. Šis procesas yra sudėtingas ir reikalauja aukštos kokybės kontrolės, siekiant užtikrinti, kad galutinis produktas atitiktų kosmetikos pramonės standartus.

Paskirtis ir nauda

Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate yra sintetinis emolientas ir emulsiklis, naudojamas kosmetikos pramonėje siekiant pagerinti produktų tekstūrą, suteikti odai švelnumą, stabilizuoti emulsijas ir užtikrinti ilgesnį produktų tinkamumo naudoti laiką. Ši medžaga taip pat sumažina vandens praradimą iš odos, prisideda prie odos hidratacijos, neblokuoja porų ir neleidžia susidaryti riebiai plėvelei ant odos paviršiaus.

Saugumo informacija

Poliglicerilio-60 behenatas-eikosadienatas yra kosmetikos sudedamoji medžiaga, dažnai naudojama kaip emulsiklis ir odos kondicionierius dėl savo savybės stabilizuoti produktų tekstūrą ir pagerinti odos būklę. Atlikus dermatologinius tyrimus nustatyta, kad ši medžiaga yra saugi naudoti kosmetikoje esant nustatytiems koncentracijos lygiams. Jos poveikis odai yra švelnus, ir retai pastebimi alerginiai ar dirginantys reiškiniai.

Moksliniai tyrimai

Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate yra kosmetikos ingredientas, kuris dėl savo struktūros ir cheminių savybių dažnai tyrinėjamas kaip emulsiklis ir stabilizatorius kosmetikos produktuose. Tyrimai rodo, kad ši medžiaga gali padėti formuoti nejoninius vandenį ir aliejų sujungiančius kompleksus, kurie yra stabilesni ir turi ilgesnį galiojimo laiką. Dėl savo gebėjimo mažinti paviršiaus įtampą, šis ingredientas pagerina aktyviųjų medžiagų pristatymą odai, o tai svarbu siekiant didinti kosmetikos produkto efektyvumą.

Tvarumas

Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate yra kosmetikos ingredientas, kurio tvarumas ir poveikis aplinkai vertinamas atsižvelgiant į žaliavų išgavimo bei perdirbimo procesus. Šios medžiagos pagrindą sudaro glicerolio polimerai ir riebalų rūgštys, kurių išgavimas gali būti susijęs su augalinių aliejų, tokių kaip kokosų ar palmių, naudojimu. Augaliniai aliejai gali būti susiję su atogrąžų miškų nykimu ir biologinės įvairovės mažėjimu, jei nėra tinkamai tvarkomi. Tvarumo aspektas taip pat apima atliekų tvarkymą ir galimybę perdirbti šį ingredientą po jo naudojimo kosmetikoje.

Reguliavimas

Polyglyceryl-60 Behenate-Eicosadioate yra kosmetikos ingredientas, kuris Europos Sąjungoje yra reguliuojamas pagal Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (EB) Nr. 1223/2009 dėl kosmetikos produktų, kuris nustato aiškius reikalavimus dėl kosmetikos produktų saugumo ir ingredientų naudojimo. Šis specifinis ingredientas privalo atitikti bendruosius reglamento nustatytus kriterijus, įskaitant draudimą naudoti medžiagas, kurios yra klasifikuojamos kaip kancerogeninės, mutageninės ar toksiškos reprodukcijai, taip pat būtinybę atlikti saugumo įvertinimą prieš pateikiant produktą rinkai.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa