Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Polymethylsilsesquioxane | Polymethylsilsesquioxane | Polimetilsilseskvoksanas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingredientas Polimetylsilseskvoksanas yra sintetinis polimeras, pagamintas iš silicio dioksido ir metileno grupių, sujungiamų į polimerinę struktūrą specialiais cheminiais procesais. Šis komponentas yra populiarus dėl gebėjimo suteikti odai matinį ir lygų paviršių bei pagerinti makiažo išlaikymą.

Paskirtis ir nauda

Polymethylsilsesquioxane yra vertinamas dėl gebėjimo suteikti odai lygumą ir matinį efektą, taip pat dėl lubrikacijos ir išsklaidymo charakteristikų. Jis taip pat padeda sukurti vandeniui atsparų sluoksnį, ilgiau išlaikantį kosmetiką ant odos ir mažinantį aliejaus blizgesį. Be to, suteikia ‘soft-focus’ efektą, mažinantį smulkias raukšles ir odos nelygumus.

Saugumo informacija

Polimetilsilseskvioksanas yra neaktyvus, nekomedogeniškas ir laikomas saugiu daugumai odos tipų, įskaitant jautrią odą. Tyrimai rodo, kad jis yra atsparus vandeniui, nekenksmingas odai, termiškai stabili, neaktyvi chemiškai ir neturi polių, todėl nesukelia odos pažeidimų net esant ilgalaikiam naudojimui.

Moksliniai tyrimai

Polymethylsilsesquioxane sulaukė mokslinių tyrimų dėmesio dėl unikalių savybių, tokių kaip ilgalaikis matinis efektas, stabilumas ir raukšlių lyginimas. Tyrimai rodo, kad šis ingredientas gali didinti kitų kosmetikos sudedamųjų dalių dispersiją, suteikiant tolygesnį makiažo padengimą. Saugus naudoti įvairiuose kosmetikos produktuose.

Tvarumas

Polymethylsilsesquioxane pasižymi mažu poveikiu aplinkai per išgavimo ir apdorojimo procesus, nes yra inertas ir nekaupia toksinų aplinkoje. Vis dėlto, jo gamybos procesas reikalauja didelio energijos suvartojimo ir gali išskirti šiltnamio efektą sukeliančias dujas.

Reguliavimas

Polymethylsilsesquioxane yra reglamentuojama ES kosmetikos produktų reglamentuose, tačiau kiekio ribojimas nėra aiškiai nurodytas. Saugumas priklauso nuo gamintojų atsakomybės užtikrinti, kad produktai atitiktų saugos standartus. Japonijoje ir Pietų Korėjoje šis ingredientas yra leidžiamas naudoti kosmetikoje, tačiau turi būti laikomasi gero gamybos praktikos principų.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa