Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Potassium Cocoate | Potassium Cocoate | Kokoso rūgštis

Kategorija

Emulsikliai

Šaltinis

Kosmetikos ingredientų, tokių kaip kalio kokatas, šaltinis yra sudėtingas cheminis procesas, pradedant nuo kokosų riešutų išspaudimo. Gautas kokosų aliejus naudojamas kaip pagrindinė žaliava kalio kokato gamybai. Saponifikacijos procesas vyksta reaguojant aliejų su kalio hidroksidu, sudarant kalio kokatą ir glicerolį. Galutinis produktas – tirštas, muilo pavidalo gelis, naudojamas kosmetikos gamyboje kaip emulsiklis ir valiklis.

Paskirtis ir nauda

Kalio kokatas yra muilinė medžiaga, gaunama iš kokosų aliejaus saponifikacijos, dažnai naudojama odos priežiūros produktuose dėl švelnaus poveikio, gebėjimo pašalinti nešvarumus ir riebalus. Tai natūralus, biologiškai suyrantis paviršiaus aktyvusis agentas, populiarus ekologiškuose ir natūraliuose kosmetikos gaminiuose. Kalio kokatas taip pat turi drėkinamųjų savybių, padedančių išlaikyti odos drėgmės balansą, sumažinti odos sausumą ir dirginimą, tinka net jautriai odai.

Saugumo informacija

Kalio kokatas yra muilinė medžiaga, gaunama iš kokosų aliejaus ir kalio hidroksido junginio, dažnai naudojama kaip švelnus ploviklis ir putų formuotojas kosmetikos produktuose. Šis ingredientas yra laikomas saugiu odos priežiūros produktuose, dermatologiniai tyrimai rodo jo efektyvumą ir švelnumą odai. Nors individualus netoleravimas ar alergijos atvejai gali pasitaikyti, kalio kokatas yra atpažįstamas kaip ne alergizuojantis ir ne dražinantis medžiaga.

Moksliniai tyrimai

Potasio cocoatas yra muilo pagrindo ingredientas, vertinamas dėl putojančių ir valomųjų savybių. Tyrimai rodo, kad šis ingredientas yra švelnus odai, turi antimikrobines savybes, padedančias apsaugoti odą nuo bakterijų ir grybelių. Nepaisant jo saugumo, reikia atidžiai vertinti didelės koncentracijos galimą dirginantį poveikį.

Tvarumas

Kalio kokatas, gaminamas iš atsinaujinančio kokosų aliejaus, gali būti laikomas tvariu, priklausomai nuo auginimo praktikų ir perdirbimo procesų. Svarbu taikyti aplinką tausojančias technologijas ir mažinti cheminių medžiagų naudojimą, siekiant sumažinti poveikį klimato kaitai.

Reguliavimas

Europos Sąjungoje potasio cocoato naudojimą reglamentuoja Europos Komisijos reglamentas dėl kosmetikos produktų. Potasio cocoato kiekiai produktuose turi atitikti griežtus saugumo reikalavimus, kad būtų užtikrintas vartotojų saugumas. JAV potasio cocoato naudojimą reglamentuoja JAV Maisto ir vaistų administracija, reikalaujanti saugaus ingredientų naudojimo kosmetikos produktuose.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa