Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

PPG-13-Decyl Tetradeses-24 | Polyethylene Glycol (13) Decyl Ether | PPG-13-Decil Tetradeses-24 – PPG-13-Decil Tetradeses-24

Kategorija

Emulsikliai

Šaltinis

Kosmetikos ingredientų PPG-13-Decyl Tetradeses-24 šaltinis yra sudėtingas cheminis procesas, pradedant nuo riebalų rūgščių, kurios yra išgautos iš augalinių aliejų arba gyvūninės kilmės riebalų. Šios riebalų rūgštys yra tada modifikuojamos per esterifikacijos reakciją su dekilo alkoholiu, siekiant gauti PPG-13-Decyl Tetradeses-24. Proceso metu yra naudojami specialūs katalizatoriai, kurie padeda paspartinti reakcijos eigą ir užtikrina galutinio produkto kokybę. Galutinis produktas yra išgrynintas ir išvalytas, kad būtų pasiektas reikiamas grynumo lygis. Šis cheminis procesas yra būtinas siekiant gauti šį specifinį kosmetikos ingredientą, kuris yra plačiai naudojamas įvairiose kosmetikos priemonėse.

Paskirtis ir nauda

PPG-13-Decyltetradeceth-24 yra kosmetikos ingredientas, kuris dažniausiai naudojamas kaip emolientas ir emulsiklis, siekiant pagerinti produktų tekstūrą bei užtikrinti jų sklandų tepimąsi ant odos. Šis junginys pasižymi gebėjimu minkštinti ir lyginti odą, todėl jis itin vertinamas odos priežiūros priemonių, tokių kaip losjonai, kremai ar serumai, formulėse. PPG-13-Decyltetradeceth-24 taip pat padeda stabilizuoti produktų formulę ir gali prisidėti prie veikliųjų medžiagų tolygaus paskirstymo ant odos paviršiaus, užtikrindamas efektyvesnį jų įsisavinimą. Dėl šių savybių kosmetikos pramonėje šis ingredientas vertinamas kaip funkcionalus komponentas, gerinantis galutinio produkto naudojimo patirtį ir efektyvumą.

Saugumo informacija

PPG-13-Decyl Tetradeceth-24 yra sintetinis emolientas ir paviršiaus aktyvi medžiaga, naudojama kosmetikos pramonėje dėl savo gebėjimo sudaryti ploną plėvelę ant odos, taip padedant išlaikyti drėgmę ir suteikiant produktui teigiamų savybių. Atlikus dermatologinius tyrimus, nustatyta, kad PPG-13-Decyl Tetradeceth-24 yra saugus kaip kosmetikos ingredientas esamais naudojimo lygmenimis ir sąlygomis. Jis laikomas neirrituojančiu ir nesukeliančiu alerginių reakcijų, todėl yra tinkamas net jautrios odos priežiūros produktams. Nepaisant to, visada rekomenduojama atidžiai stebėti individualų odos atsaką į bet kurį kosmetikos produktą, kadangi individualus jautrumas gali skirtis.

Moksliniai tyrimai

PPG-13-Decyltetradeceth-24 yra polietilenglikolio (PEG) darinys, kuris dažnai naudojamas kaip emulsiklis ir drėkinamasis agentas kosmetikos produktuose. Moksliniuose tyrimuose šis ingredientas tiriamas dėl jo gebėjimo padėti stabilizuoti kosmetikos formulės emulsijas, taip pat užtikrinti veikliųjų medžiagų tolygų paskirstymą ant odos paviršiaus. Nors PPG-13-Decyltetradeceth-24 yra laikomas saugiu naudojimui kosmetikoje, mokslininkai yra atlikę tyrimus, siekdami nustatyti galimus neigiamus poveikius vartotojų sveikatai, įskaitant dermato-toksiškumą ir alergines reakcijas. Remiantis Europos Sąjungos Cheminių medžiagų agentūros (ECHA) duomenimis, šis ingredientas yra vertinamas kaip nekenksmingas, kai yra naudojamas nustatytais kosmetikos produktų koncentracijos lygiais. Tačiau moksliniuose tyrimuose akcentuojama būtinybė stebėti galimus ilgalaikio poveikio aspektus ir tolesnę ingrediento sąveiką su kitais kosmetikos komponentais, siekiant užtikrinti vartotojų saugumą.

Tvarumas

PPG-13-Decyltetradeceth-24 yra emulsiklis, kuris naudojamas kosmetikos pramonėje, tačiau jį vertinant iš tvarumo perspektyvos, kyla keletas aplinkosauginių klausimų. Šios medžiagos gamybos procesas, kaip ir daugelio sintetinių polimero pagrindo ingredientų atveju, reikalauja naftos išteklių, kurie yra neatsinaujinantys ir jų gavyba bei perdirbimas turi neigiamą poveikį aplinkai dėl išmetamų šiltnamio dujų bei ekosistemų pažeidimo. Be to, PPG-13-Decyltetradeceth-24 apdorojimo metu galimi cheminių medžiagų nutekėjimai, kurie gali teršti vandens šaltinius ir pakenkti vandens ekosistemoms. Todėl būtina atidžiai vertinti šios medžiagos gamybos ir naudojimo ciklą, siekiant sumažinti jos poveikį aplinkai ir skatinti tvarius alternatyvius sprendimus kosmetikos pramonėje.

Reguliavimas

PPG-13-Decyl Tetradeceth-24 yra kosmetikos ingredientas, kuris Europos Sąjungoje yra reguliuojamas pagal Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (EB) Nr. 1223/2009 dėl kosmetikos produktų, kuris nustato griežtus reikalavimus kosmetikos produktų saugumui ir jų ingredientų vertinimui. Svarbu paminėti, jog šis polietilenglikolio esteris naudojamas kaip emulsiklis ir paviršiaus aktyvioji medžiaga, todėl jo koncentracijos produktuose gali būti ribojamos atsižvelgiant į galimą odos dirginimą ar kitus neigiamus poveikius. Nors konkrečios leistinos koncentracijos PPG-13-Decyl Tetradeceth-24 atveju nėra nurodytos, visi kosmetikos produktai, kuriuose jis yra naudojamas, turi atitikti bendrąją saugumo reikalavimą, kad produktas nekelia grėsmės žmogaus sveikatai, kai naudojamas pagal paskirtį, įprastomis sąlygomis ar numatomomis sąlygomis. Kitose rinkose, pavyzdžiui, JAV, šis ingredientas taip pat yra reguliuojamas pagal Federalinės maisto, vaistų ir kosmetikos įstatymą (FD&C Act), kurį administruoja Maisto ir vaistų administracija (FDA), tačiau FDA netaiko išankstinių ingredientų apribojimų, o vietoj to kontroliuoja galutinio produkto saugumą rinkoje.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa