Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Pueraria Mirifica Root Extract | Pueraria Mirifica Root Extract | Pueraria Mirifica šaknų ekstraktas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Kosmetikos ingrediento Pueraria Mirifica šaknų ekstrakto šaltinis prasideda nuo pačių šaknų, kurios yra išgaunamos iš Pueraria Mirifica augalo. Ekstrakcijos procesas prasideda nuo džiovinimo, kai šaknys yra išdžiovinamos, tada malšinamos į miltelius. Toliau šaknų milteliai yra ištirpinami tirpiklyje, kad būtų išskirtos naudingos medžiagos. Šių medžiagų grynumas yra patikrinamas chromatografijos metodais, siekiant užtikrinti aukštą kokybę. Galiausiai, išgautas ekstraktas yra praskiedžiamas ir paruošiamas naudojimui kosmetikos gamyboje.

Paskirtis ir nauda

Pueraria Mirifica šaknų ekstraktas, dar žinomas kaip „Kvao Krua“ ištrauka, vertinamas dėl jo fitoestrogenų, kurie struktūriški panašūs į žmogaus estrogenus ir gali padėti atkurti hormonų pusiausvyrą. Šis ekstraktas dažnai naudojamas odos priežiūros produktuose dėl jo gebėjimo skatinti kolageno sintezę, mažinti raukšles ir pagerinti odos elastingumą. Pueraria Mirifica yra antioksidantų šaltinis, kuris gali apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir skatinti odos drėkinimą, taip prisidedant prie jaunatviškesnės išvaizdos. Klinikiniai tyrimai rodo, kad šis ekstraktas gali būti naudingas ir krūtų padidėjimo kosmetikoje, tačiau reikia atlikti daugiau mokslinių tyrimų, kad būtų patvirtinti šie teiginiai.

Saugumo informacija

Pueraria Mirifica šaknies ekstraktas, dažnai naudojamas kosmetikoje dėl savo potencialių odos senėjimą stabdančių savybių, yra vertinamas dėl jo fitoestrogenų, kurie gali turėti poveikį odos elastingumui ir stangrumui. Svarbu pabrėžti, kad nors šis augalinis ekstraktas paprastai laikomas saugiu, jo naudojimas kai kuriems asmenims gali sukelti alergines reakcijas ar odos jautrumą, ypač turint omenyje, kad fitoestrogenai turi hormonų panašų poveikį. Moksliniuose tyrimuose kol kas trūksta duomenų apie ilgalaikį Pueraria Mirifica ekstrakto poveikį odai, todėl rekomenduojama atsargiai naudoti produktus su šiuo ingredientu, ypač asmenims su jautria oda ar hormoniniams sutrikimams linkusiems individams. Prieš pradedant naudoti kosmetiką su šiuo ekstraktu, svarbu atlikti odos jautrumo testą, kad būtų išvengta neigiamų reakcijų.

Moksliniai tyrimai

Pueraria Mirifica šaknų ekstraktas, žinomas dėl savo fitoestrogenų, yra plačiai tyrinėjamas dėl potencialių naudos suteikiančių savybių odos priežiūros srityje. Tyrimai rodo, kad šis ekstraktas gali pasižymėti antioksidacinėmis savybėmis, o tai padeda saugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir gali lėtinti senėjimo procesus. Pueraria Mirifica yra tyrinėjamas dėl jo gebėjimo stimuliuoti kolageno sintezę, kas yra svarbu išlaikant odos stangrumą ir elastingumą. Taip pat yra atlikta tyrimų, kurie nagrinėja šio ekstrakto veiksmingumą mažinant raukšles ir pagerinant odos hidrataciją. Svarbu atlikti tolesnius klinikinius bandymus, kad būtų galima patvirtinti šių teiginių efektyvumą ir saugumą vartojant ilgalaikėje perspektyvoje.

Tvarumas

Pueraria Mirifica šaknų ekstrakto, naudojamo kosmetikos pramonėje, tvarumas priklauso nuo atsakingo žaliavų rinkimo ir perdirbimo procesų. Šių augalų išgavimas gali turėti įtakos aplinkai, jei nėra taikoma tvari žemės ūkio praktika. Pueraria Mirifica yra kilęs iš Tailando, kur jis tradiciškai auginamas, ir jo ekstrakcijos procesas reikalauja atidumo, kad būtų išvengta pernelyg didelio natūralių populiacijų išnaudojimo. Svarbu taikyti aplinką tausojančias technologijas, siekiant sumažinti cheminį poveikį ir atliekų kiekį, kuris gali teršti vandens telkinius ir dirvožemį. Taigi, Pueraria Mirifica šaknų ekstrakto tvarumas priklauso nuo atsakingo augimo ir perdirbimo.

Reguliavimas

Pueraria Mirifica šaknų ekstraktas, naudojamas kosmetikos pramonėje, yra reguliuojamas Europos Sąjungoje pagal Kosmetikos reglamentą (EC) Nr. 1223/2009. Šiuo metu jo naudojimas Europos Sąjungos rinkoje nėra draudžiamas ar ribojamas, tačiau gamintojai privalo užtikrinti, kad jų produktai būtų saugūs vartotojams ir atitiktų visus reglamento reikalavimus. JAV reguliuoja Federalinė prekybos komisija (FTC) ir Maisto bei vaistų administracija (FDA), tačiau konkrečių ribojimų Pueraria Mirifica šaknų ekstraktui nėra nustatyta, tik bendri saugumo ir ženklinimo reikalavimai. Svarbu užtikrinti, kad visi kosmetikos ingredientai būtų vertinami ir testuojami, siekiant užtikrinti jų nekenksmingumą vartotojui.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa