Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Retinyl Retinoate | Retinyl Retinoate – Retinol Retinoate | Retinilis Retinoatas

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Retinilo retinoatas, kosmetikos ingredientas, gaunamas iš retinolio ir retino rūgšties. Gamybos procesas apima retinolio esterifikaciją su retino rūgštimi, dėl ko susidaro Retinilo Retinoatas. Ši cheminis sintezės procedūra atliekama kontroliuojamomis sąlygomis, kad būtų užtikrintas galutinio produkto grynumas ir efektyvumas. Retinolio ir retino rūgšties ekstrahavimas apima organinių tirpiklių naudojimą ir chromatografines technikas. Chemijos reakcijose manipuliuojama funkcionaliomis grupėmis, siekiant pasiekti norimą Retinilo Retinoato molekulinę struktūrą. Galutinis produktas patiria kokybės kontrolę, užtikrinant atitiktį pramonės standartams.

Paskirtis ir nauda

Retinyl retinoate yra novatoriškas ingredientas dermatologijoje ir kosmetikoje, kuris sumažina dirginimą ir padidina stabilumą. Šis junginys veikia kaip odos senėjimo priešininkas, skatindamas kolageno sintezę ir epidermio ląstelių atsinaujinimą. Oda tampa lygesnė, elastingesnė ir mažiau raukšlių. Retinyl retinoate taip pat yra efektyvus aknės gydymo komponentas, mažinant uždegimą ir reguliuojant riebalinių liaukų veiklą. Šis ingredientas turi mažesnį dirginimo potencialą, todėl yra tinkamesnis jautriai odai.

Saugumo informacija

Retinyl retinoatas yra švelnesnis nei retinolis, bet išlieka efektyvus odos senėjimo požymių mažinime. Jis sudarytas taip, kad būtų stabilus šviesoje ir oro poveikio atžvilgiu, mažinant dirginimą. Dermatologiniai tyrimai parodė, kad retinyl retinoatas gali būti naudojamas net jautriai odai, sukeliant mažiau šalutinių poveikių. Reikia tinkamai dozuoti ir formuliuoti, kad būtų užtikrintas saugumas ir veiksmingumas. Europos kosmetikos ingredientų saugumo vertinimo komitetas patvirtina šio ingrediento saugumą.

Moksliniai tyrimai

Retinyl retinoatas veiksmingai skatina kolageno sintezę, mažina raukšlių atsiradimą ir pagerina odos tekstūrą. 2010 m. tyrimas nustatė, kad retinyl retinoatas yra stabilesnis nei kiti retinoidai, todėl gali būti efektyvesnis odos senėjimo požymių mažinime. 2017 m. studijoje teigiama, kad retinyl retinoatas gali būti naudojamas esant saulei, nes yra mažiau jautrus šviesos ir deguonies poveikiui.

Tvarumas

Retinil retinoatas yra žinomas dėl odą atjauninančių savybių, tačiau svarbu atkreipti dėmesį į tvarumo ir poveikio aplinkai aspektus. Gamybos procese reikia naudoti chemikalus ir tirpiklius atsakingai, kad būtų sumažintas neigiamas poveikis aplinkai. Žaliavų, pavyzdžiui, palmių aliejaus, gavimas gali turėti neigiamų padarinių aplinkai, todėl reikalingos tvarios žemės ūkio praktikos.

Reguliavimas

Retinilo retinoatas yra reguliuojamas Europos Sąjungoje pagal kosmetikos produktų reglamentą. Koncentracija kosmetikos produktuose turi būti ribojama, kad būtų išvengta odos dirginimo. JAV reguliuoja Maisto ir vaistų administracija, reikalaujant saugumo įrodymų prieš patenkant į rinką. Gamintojai privalo laikytis visų reikalavimų.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa