Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Sparassis Crispa Extract | Sparassis Crispa Extract – Cauliflower Mushroom Extract | Sparassis Crispa Ekstraktas

Kategorija

Aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Sparassis crispa, dar žinoma kaip kraujavimo grybas, yra naudojama kosmetikos pramonėje dėl savo unikalių savybių. Ekstraktas gaunamas iš šio grybo, kuris auga vidutinio klimato miškuose, naudojant švelnų ekstrahavimo procesą, kuris išlaiko aktyvias medžiagas. Grybai yra renkami, džiovinami ir tada ekstrahuojami naudojant vandenį arba etanolį, kad būtų išgauti polisacharidai ir antioksidantai. Šis procesas apima grybų miltelių maceraciją tirpiklyje, kuris vėliau filtruojamas ir koncentruojamas, kad būtų gautas galutinis ekstraktas. Šiame etape svarbu kontroliuoti temperatūrą ir pH lygį, kad būtų išvengta aktyvių junginių degradacijos.

Paskirtis ir nauda

Sparassis crispa ekstraktas yra vertinamas dėl savo gebėjimo stiprinti odos barjerą ir mažinti uždegimą. Jis turtingas beta-glukanais, kurie padeda stimuliuoti odos imuninę sistemą ir skatina kolageno sintezę, taip prisidedant prie odos elastingumo ir stangrumo gerinimo. Be to, šis ekstraktas turi antioksidacinių savybių, kurios padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir skatina odos atsinaujinimą.

Saugumo informacija

Sparassis crispa ekstraktas yra laikomas saugiu kosmetikos ingredientu. Jis buvo išsamiai ištirtas ir pritaikytas naudoti įvairiuose kosmetikos produktuose, įskaitant veido kremus ir serumus. Nors alerginės reakcijos yra retos, visada rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą prieš pradedant naudoti produktus, kuriuose yra šio ekstrakto, ypač asmenims, turintiems jautrią odą.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai apie Sparassis crispa ekstraktą parodė, kad jis efektyviai veikia odos būklę, mažindamas uždegiminius procesus ir skatindamas odos atsinaujinimą. Tyrimai taip pat rodo, kad ekstraktas gali padėti mažinti raukšlių gylį ir pagerinti odos tekstūrą dėl savo gebėjimo skatinti fibroblastų veiklą ir kolageno gamybą.

Tvarumas

Sparassis crispa yra tvari žaliava, nes grybai gali būti auginami kontroliuojamomis sąlygomis, nekenkiant natūralioms buveinėms. Grybų auginimas yra mažai energijos reikalaujantis ir nekelia didelio poveikio aplinkai, palyginti su kitomis žaliavomis, naudojamomis kosmetikos pramonėje. Be to, grybų kultivavimas leidžia nuolat tiekti žaliavą, nepertraukiant natūralių populiacijų.

Reguliavimas

Sparassis crispa ekstraktas yra reguliuojamas pagal tarptautinius ir vietinius kosmetikos ingredientų standartus, siekiant užtikrinti jo saugumą ir efektyvumą. Europos Sąjungoje jis turi atitikti ES kosmetikos direktyvos reikalavimus, o JAV – FDA nustatytus gaires. Šie reglamentai užtikrina, kad ekstraktas būtų gaminamas laikantis aukštų kokybės ir švaros standartų.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa