Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Tanacetum Vulgare Flower Water | Tansy Flower Water | Gamtinės Tanacetum Vulgare gėlės vanduo

Kategorija

Paviršiaus aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Tanacetum vulgare žiedų vanduo, kitaip vadinamas pankolio žiedų vandeniu, gaunamas iš Tanacetum vulgare žiedų garų distiliacijos proceso. Procesas prasideda nuo šviežių žiedų rinkimo, kurie vėliau yra distiliuojami garais specialiame aparate. Distiliacijos metu žiedai veikiami aukštų temperatūrų, dėl ko išgaruoja būtinosios aliejaus ir vandenyje tirpios medžiagos. Išgaravęs mišinys kondensuojamas atgal į skystą formą, taip išgaunant galutinį produktą – Tanacetum vulgare žiedų vandenį. Šis ekstrahavimo metodas užtikrina žieduose esančių naudingų junginių, tokių kaip flavonoidai ir taninai, išsaugojimą. Žiedų vandens grynumas ir kokybė užtikrinami per griežtas kokybės kontrolės priemones, įskaitant cheminės sudėties bei mikrobinės taršos testavimą.

Paskirtis ir nauda

Tanacetum vulgare, arba paprastasis kietis, gėlių vanduo kosmetikoje vertinamas dėl savo priešuždegiminių, antimikrobinių ir antioksidacinių savybių. Šis ingredientas gali padėti mažinti odos paraudimą, uždegimą, veikti kaip antioksidantas ir išlaikyti odos drėgmės balansą. Be to, gali turėti raminamąjį poveikį, naudingą įvairių odos būklių, tokių kaip egzema ar rozacėja, priežiūrai.

Saugumo informacija

Tanacetum vulgare gėlių vanduo kosmetikoje vertinamas dėl priešuždegiminių ir antiseptinių savybių, tačiau gali sukelti odos jautrumą ar alergines reakcijas, ypač tiems, turintiems polinkį į alergijas. Todėl būtina atlikti odos jautrumo testą ir pasitarti su dermatologu prieš naudojant šį ingredientą.

Moksliniai tyrimai

Tanacetum vulgare gėlių vanduo kosmetikos pramonėje vertinamas dėl priešuždegiminių, antimikrobinių ir antioksidacinių savybių, kurias ištirti mokslininkai. Tyrimai rodo, kad šis ingredientas efektyviai mažina odos uždegimą, turi stiprų antimikrobinį poveikį ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų žalos bei skatina odos ląstelių atsinaujinimą.

Tvarumas

Tanacetum vulgare gėlių vanduo kosmetikoje naudojamas dėl priešuždegiminių ir antiseptinių savybių, tačiau svarbu atsižvelgti į augalo žaliavų išgavimo ir perdirbimo tvarumo aspektus. Tvarus augalų auginimas ir perdirbimas prisideda prie mažesnės aplinkos teršimo ir išteklių naudojimo efektyvumo.

Reguliavimas

Tanacetum vulgare gėlių vanduo kosmetikoje reguliuojamas pagal Europos Kosmetikos reglamentą Nr. 1223/2009, kuris nustato griežtus kosmetikos produktų saugumo standartus. Visi kosmetikos produktai, įskaitant tuos su Tanacetum vulgare gėlių vandeniu, turi būti registruoti ir įvertinti atitinkamose institucijose, užtikrinant saugų jų naudojimą.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa