Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

Tuber Magnatum Extract | White Truffle Extract | Baltasis trufelių ekstraktas

Kategorija

Aktyviosios medžiagos

Šaltinis

Tuber Magnatum Extract gaunamas iš baltųjų triufelių, kurie yra reti ir brangūs grybai, augantys tik tam tikrose Europos vietose, pavyzdžiui, Italijoje ir Prancūzijoje. Ekstrakcijos procesas prasideda nuo šių grybų rinkimo, kuris atliekamas rankomis, naudojant specialiai tam apmokytus šunis ar kiaules. Po rinkimo, triufeliai yra švelniai džiovinami, kad būtų išsaugotas jų kvapas ir savybės. Toliau, naudojant šaltą spaudimą arba superkritinės anglies dioksido ekstrakcijos metodą, iš triufelių išgaunamas ekstraktas. Šie metodai leidžia išgauti maksimalų biologiškai aktyvių junginių kiekį, nekenkiant jų struktūrai.

Paskirtis ir nauda

Tuber Magnatum Extract yra vertinamas dėl savo gebėjimo suteikti odos priežiūros produktams prabangos jausmą ir unikalų kvapą. Chemiškai šis ekstraktas yra turtingas polisacharidais, peptidais ir aminorūgštimis, kurios gali padėti palaikyti odos drėgmės balansą ir skatinti odos atsinaujinimo procesus. Dėl šių savybių Tuber Magnatum Extract dažnai naudojamas aukštos kokybės veido kremuose ir serumuose, skirtuose brandžiai odai.

Saugumo informacija

Tuber Magnatum Extract laikomas saugiu kosmetikos ingredientu, tačiau, kaip ir bet kuris kitas ingredientas, jis gali sukelti alergines reakcijas kai kuriems žmonėms, ypač tiems, kurie yra jautrūs grybams. Prieš įtraukiant šį ekstraktą į kosmetikos produktus, būtina atlikti odos tolerancijos testus. Be to, svarbu užtikrinti, kad ekstraktas būtų gautas iš patikimų šaltinių, kad būtų išvengta taršos ar kokybės problemų.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai apie Tuber Magnatum Extract dar nėra plačiai paplitę, tačiau preliminarūs tyrimai rodo, kad šis ekstraktas gali turėti antioksidacinių savybių dėl savo unikalaus junginių profilio. Tyrimai taip pat nagrinėja ekstrakto poveikį odos elastingumui ir hidratacijai, tačiau reikalingi tolesni išsamūs tyrimai, kad būtų galima patvirtinti šias savybes ir jų efektyvumą ilgalaikėje perspektyvoje.

Tvarumas

Nors Tuber Magnatum yra retas ir brangus resursas, tvarumo aspektas yra svarbus ekstrakto gamyboje. Triufelių rinkimas yra reguliuojamas siekiant išvengti jų populiacijos mažėjimo ir ekosistemų pažeidimo. Be to, ekstrakcijos metodai, tokie kaip šaltas spaudimas ar superkritinė CO2 ekstrakcija, yra laikomi aplinkai mažiau žalingais, nes neįtraukia sunkiųjų chemikalų ar didelio energijos suvartojimo.

Reguliavimas

Tuber Magnatum Extract, kaip ir kiti kosmetikos ingredientai, turi atitikti tarptautinius kosmetikos produktų saugumo standartus. Europos Sąjungoje šis ekstraktas turi būti įtrauktas į kosmetikos produktų sudėtį pagal INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) sistemą, o jo naudojimas turi būti pagrįstas moksliniais įrodymais, kad ingredientas yra saugus vartotojui.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa