Nuorodos

Turite klausimų?

info@sincereskin.lt

Sekite mus

CI 77480 | Gold | Geltonasis geležies oksidas

Kategorija

Spalvos

Šaltinis

Kosmetikos ingrediento CI 77480 šaltinis yra geležies oksido hidroksidas, kuris yra sintetinamas iš geležies oksido ir geležies hidroksido mišinio. Proceso pradžioje šie komponentai sumaišomi ir šildomi iki reikiamos temperatūros, kad susidarytų norimas produktas. Gautas mišinys toliau perdirbamas, siekiant išskirti optimalų pigmento dalelių dydį ir savybes. Galutinis produktas kruopščiai ištirtas, užtikrinant jo kokybę ir saugumą kosmetikos gamyboje. Šis gamybos procesas yra aukštų technologijų reikalaujantis ir užtikrina gaminio efektyvumą.

Paskirtis ir nauda

CI 77480, dažnai vadinamas aukso dalelėmis, yra vertinamas kosmetikos pramonėje dėl unikalių spalvos suteikimo savybių ir pridėtos prabangos. Šis ingredientas įtraukiamas į įvairius produktus, tokius kaip kremai, losjonai ar dekoratyvinė kosmetika, suteikdamas odai švytėjimo efektą ir patobulinant produkto estetiką. Aukso dalelės taip pat naudojamos kaip odos kondicionieriai, padedantys išlaikyti drėgmę ir suteikiantys minkštumo. Jų antimikrobinės savybės, nors ir nevienareikšmiškai vertinamos, gali prisidėti prie produkto apsaugos nuo mikrobų, priklausomai nuo formulės ir koncentracijos. CI 77480 yra ne tik estetiškai patrauklus, bet ir funkcionalus komponentas, gerinantis vartotojo patirtį.

Saugumo informacija

CI 77480, taip pat žinomas kaip koloidinis auksas, yra laikomas nealergizuojančiu ir neirituojančiu ingredientu, todėl jis tinka naudoti odos priežiūros ir dekoratyvinės kosmetikos produktuose. CI 77480 saugumas yra išsamiai ištirtas, tačiau individualūs netoleravimo ar alerginių reakcijų atvejai reti. Ingrediento naudojimas yra ribojamas ir jo saugumas vertinamas atsižvelgiant į galiojančius standartus.

Moksliniai tyrimai

Moksliniai tyrimai apie CI 77480, žinomą kaip kosmetinis aukso dažiklis, koncentruojasi į jo saugumą, efektyvumą ir sąveiką su kitais komponentais. Dermatologinės studijos nagrinėja aukso jonų alergizuojantį poveikį, o toksikologiniai vertinimai atliekami siekiant nustatyti ilgalaikį poveikį sveikatai. Nanotechnologijos naudojimas padeda geriau suprasti aukso dalelių įsiskverbimą į odą ir stabilumą formulėse. Aplinkosauginiai tyrimai taip pat atliekami, siekiant išnagrinėti aukso dalelių poveikį aplinkai, ypač atsižvelgiant į jų gamybą ir šalinimą. Visi šie tyrimai vadovaujasi tarptautiniais saugos standartais.

Tvarumas

Nors CI 77480, arba kosmetinis aukso dažiklis, suteikia prabangos įvaizdį, jo poveikis ekologijai gali būti diskutuotinas. Aukso išgavimas, susijęs su aplinkos teršimu ir didelių vandens bei energijos kiekių suvartojimu, kartu su pavojingų chemikalų naudojimu perdirbant, kelia tvarumo iššūkius. Būtina vertinti šio ingrediento poveikį aplinkai ir ieškoti tvarumo atžvilgiu priimtinesnių alternatyvų.

Reguliavimas

CI 77480, arba aukso dalelės, yra reglamentuojamas ES Kosmetikos reglamento (EC) Nr. 1223/2009, kuris nustato, kad visi kosmetikos produktai turi būti saugūs vartojimui. Nors CI 77480 specifinė maksimali leistina koncentracija nėra nustatyta, produkto saugumas turi būti patvirtintas moksliniais tyrimais. Kitose rinkose, pavyzdžiui, JAV, aukso dalelės nėra draudžiamos, bet gamintojai privalo užtikrinti, kad jų produktai yra saugūs.

Svarbu: visi šioje elektroninėje parduotuvėje pateikiami kosmetikos ingredientų aprašymai yra skirti tik informaciniams tikslams. Stengiamės užtikrinti pateikiamos informacijos teisingumą ir aktualumą, tačiau neprisiimame atsakomybės už bet kokias klaidas ar netikslumus informacijoje, taip pat neatsakome už jokias pasekmes, kurios gali atsirasti remiantis šia informacija. Prieš naudodami bet kokius produktus, visada patikrinkite etiketę ir naudojimo instrukcijas tiesiogiai ant produkto pakuotės arba kreipkitės į gamintoją, kad gautumėte išsamią ir patikimą informaciją.

Greitas pristatymas

Per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje

Pinigų grąžinimas

14 dienų grąžinimo garantija

Kokybė ir patikimumas

Žinomi ir kruopščiai atrinkti produktai

100% saugus atsiskaitymas

GooglePay / ApplePay / MasterCard / Visa